lizz-bon

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Tarja - 24 januari 2009 18:54

I morse vid 7,30 vaknade jag. Gick upp, lika bra och ta ut hundarna innan dom börjar och säga ifrån. Tyckte det såg lite mörkt ut i hundkojan jag gjorde igår. Visst, det var den största hunden som hade krypit in, förmodligen sovit där i natt. Hur kunde hon få plats och vända sig där? Hon är ju högre än kojan dessutom. Så nu har alla provat den.

Det var snålblåst och regn ute, fyyyy. Hundarna rastades och hästarna matades. Tillbaka ner i sängen igen. Dessutom känns det som om förkylning håller på och blomma upp. Det går ju sådant nu och även på jobbet så snörvlas det. Peppar peppar, magsjukan har vi klarat oss ifrån. Trots att flera avdelningar på sjukhuset har varit stängda pga det under lång tid och i flera omgångar. Är det nåt som är gräsligt så är det just den sjukan.

Hundarna har sovit, ätit, varit ute på snabbrundor, gosat, sovit etc. 

Får se om det kan ge med sig till imorgon regnet, ser ut som om det skall fortsätta men de har ju haft fel förr.

Hästarna har inte heller varit ute så mycket, de som står inne i stallet tog vi ut senare. De som har uteboxarna har bara varit ute i korta omgångar, annars har de stått inne. Den blev bättre med ljust plasttak. Blir ju lite mer ljus dagtid inne då. Har idag också köpt lampor som är batteridrivna, för att det skall bli lite bättre på kvällen när man skall dit med hö och vatten.

Får se om de fungerar....hoppas det i alla fall. 


Ha en go lördagkväll.....

Ovido - Quiz & Flashcards