lizz-bon

Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Tarja - 15 januari 2009 18:50

Idag har det varit gott väder, soligt och fint ute, torra hundar!

Gjorde en liten koll i öronen, ser bra ut...tog lite päls från Steffies lurviga öron så att dom kan andas lite bättre. Håller fortfarande på med Thornit 2 ggr om dagen och gör så fram till imorgon, sen blir det 1 gång om dagen 1 vecka till.

 * * * * *

Såg att några funderade på vilket vaktbolag som "seriöst" anställer ungdomar och kanske även vuxna? och dessutom svart...utan att dom har en aning om det. Nåt som jag skrev om en gång tidigare....

Efter fråga från den anställde så får man som svar "att anställningsbevis kommer", "du har dispens på att köra tills du gått kursen", "just nu fanns inga platser kvar på kursen så det får blir längre fram men här har du böckerna så du kan läsa innan" etc...

Sen när det börjar brinna i knutarna eller vad det nu var så får man gå på dagen...och får inte heller sin lön....förrän efter mycket påtryckning.

Ja, det här är ett nystartat bolag i Älvängen som också skriver på sin hemsida:

"Vi arbetar i kommunerna Svenljunga, Tranemo, Falkenberg, Ale, Göteborg och Trollhättan. Vi har även larmbevakning i Borås och Ulricehamn."

"K***s Vakt är ett godkänt auktoriserat bevakningsföretag av Länsstyrelsen."

 Det kan den som är intresserad lista ut...vilket bolag det gäller!


Tycker att de borde ta sig i kragen och be om ursäkt samt se till att ordna upp det hela snyggt! Gärna då att man får gå den utbildning som man blivit lovad och jobbat för. Dessutom fått använda egen bil i tjänsten några gånger då de inte hade tillräckligt med bilar!!! Målat deras nya lokal under flera timmar/dagar för att de skall kunna komma igång!!!


Så kan det se ut hos seriösa vaktbolag!!! Vackert eller hur?


Ha en fortsatt go kväll...

Ovido - Quiz & Flashcards