lizz-bon

Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Tarja - 8 januari 2009 19:32

Här kommer en bild på våra hundar som tycker om att laga mat. Här värmer husse till potatisgratäng, små rester av oxfilén från nyårsafton...till hundarna.

De är alltid lika intresserade men denna gången var det mer än det...det var ju en delikat middag som väntade. Sen sitter man runt om husse vid bordet och blir matad med gaffel...

Av Tarja - 8 januari 2009 18:46

Nu har vi världens finaste isbana, mitt på gårdsplan. Varje spår och steg, + lite till har blivit blankis. Hästarna kom ut i morse innan detta, men hur sjutton skall dom in?? Sanda är inte att tala om, det skulle gå åt mängder...Det är ju fortfarande + grader så de får vara ute till sent, så kanske det har töat bort lite till...och sen får man väl gena över gräsmattan.

Hundarna har ju klorna och sätta i i alla fall, så de har inga problem med att rusa ut. 

Idag var det mycket på jobbet, inte bara relaterat till halkan utan överlag en kaotisk dag.Nu har ju Uddevalla Sjukhus stängt kirurgakuten oxå, så vi får väl se om och hur det drabbar oss.

Känns att man varit ledig och inte kommit in i rutinen att gå upp i ottan än, nu ringer klockan 5.50 mot att inte ha ringt alls under 2 1/2 vecka.

Känner mig trött och inte alls utvilad, så där ser man...man skall inte vara ledig för då kommer man i obalans. Bättre att jobba hela tiden och ta en dag då och då, så känns det inte alls så här.

Får väl ställa mig i duschen och se om man kan piggna till lite, lite väl tidigt och gå i säng för natten...fast det verkar vara som om alla andra sover redan, hundarna snusar gott och Steffie snarkar....

Ovido - Quiz & Flashcards