lizz-bon

Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Tarja - 18 januari 2009 18:54

Har ni kollat in Aftonbladet idag....om en engelsk mastiff?

Hundstackaren är ju överviktig....han väger 132 kg till sina 85 cm, visserligen säger rasstandarden att de blir 75  cm men 10 cm skall ju inte göra den viktskillnaden. Nåt som man reagerar på också är hans tassar, ser sjuka ut, 

dvs inte normalpälsade, nån form av allergi?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4206521.ab


nä, det var väl inget att sträva efter....stackarn.

* * * * * * 

Nu ser det ut som om det kommer liiiite snö, i morse låg det ju bara lite puder. Får se hur det blir om det lägger sig....får gärna vara snö på markerna men vägarna kan väl få vara utan?

* * * * * * 

Nu blir det lite crosstraining med cykeln innan bastun...

 ha det gott....




Av Tarja - 18 januari 2009 08:51

Steffie har fått en ful ovana på helgerna, hon som alltid annars brukar sova....nu piper hon till precis som en brandvarnare där batteriet börjar ta slut. Ett litet pip, tyst, ett litet pip, tyst....tills man går upp och går ut med henne och givetvis resten av gänget.

Så det var bara och gå upp igen....hela veckan är man uppe strax före 06.00 för att åka till jobbet och på helgerna någon gång mellan 7-8..... hon får allt programmera om sig igen till normala helgrutiner.

När man varit ute med dom så är det lika bra att ge hästarna hö, och fylla på med vatten. Så jag har burit ut hö cirka 12-15 kg, 40 liter vatten till dom där ute och dom andra 4 som står inne har höet klart, bara 40 liter vatten dit oxå.

Sen så ser man en hurtbulle ute och springer...och tänker att egentligen var det väl det som man också skulle ha gjort, för att få fart på förbränningen.
Men jag orkade inte...gick in istället och tog mig en kopp kaffe här vid datorn.

Tror nog att jag lägger mig en stund i alla fall, hundarna har lagt sig för att sova en stund igen....


* * * * *

Nåt som saknas på den här bloggen som gör den lite roligare är smilies...eller?

Ovido - Quiz & Flashcards