lizz-bon

Alla inlägg den 15 juli 2009

Av Tarja - 15 juli 2009 20:41

Lizz-Bon's Freja Njorddottir har blivit Norsk Utställnings CHAMPION nu i juli, stort grattis till Merete och Fröyja (går int o stava norsk) i Halden. Domaren till sista certet var isländska och frågade också varför inte hon hade tagit valpar på Freja,...men det kanske kommer. Hon ska också flytta...till Tjeckien, finns där någon mer fårhund tro?

* * * * *

Fick också bilder på Bjarki, sätter in här en omgående så ni får se denna vackra gosse som är pappa till valparna. Visst är han fin? Oxå championkvalitét, har ju CK på utställning...

* * * * *

Ja, igår var Carina på besök, riktigt kul. Vi var iväg på PRO loppis/auktion, vad grejer de hade fått ihop, ena rummet efter det andra och mycket utomhus...undrar om de blev av med allt? Jag köpte några saker och Cina hängde på, lite for iväg till Svenljunga (Kalv) också.

Vi tog en strandpromenad med glass i näven. Sen åkte vi o titta på pelargonmuseét, Orust Blommor, mycket fint men en hel del visst oxå. 

Lite pyssel ideér fick vi med oss hem...får bli en tur till panduro eller nåt sånt.

Sen blev det en snabb lunch och Cina skulle iväg hem igen... varför är tiden så knapp ibland, vi hann ju bara med liite snack om ditt o datt...

tänk att man kan hitta tillbaka till gamla klasskamrater via nätet, riktigt kul!

Vi får ta en längre stund nästa gång Cina.

* * * *

Nu luktar det gott av kaffe som gick förbi här....får ta mig en kopp oxå,


ha en go kväll


Ovido - Quiz & Flashcards