lizz-bon

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Tarja - 10 februari 2009 22:50

Såg ni förresten det här klippet som finns i Aftonbladet?

Det visar islandshästar som förmodligen gjort en show typ istölt...men hamnar i vattnet då isen brister. Hästarna håller sig kolugna, typiskt för islänningar att inte stressa upp sig. Det är en av deras karaktärsdrag som man tycker om. De är rätt coola i de flesta situationer. Om dom nu inte är helt dumma i huvudet, det finns några sådana individer oxå men dom tycker jag inte är "riktiga" islänningar.

Här är klippet i alla fall:


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4371826.ab

Av Tarja - 10 februari 2009 19:53

Idag har jag varit duktig....tränat först 1/2 timme med redskapen på gympan, sen 50 min Friskis&Svettispass!

Hundarna har inte gått promenad annat än rusat runt i den lilla snön som låg under dagen. Husse har dom ute flera gånger dagligen lösa så att de får rusa av sig. Hoppas att det inte kommer mer snö nu....det är så jobbigt när det hinner bli is under. Då ser man inte var isfläckarna är och vips så har man halkat omkull. Flera sådana fall på jobbet, dvs patienter....men en o annan personal har också halkat men klarat sig.
* * * *

Ikväll fortsätter jag med min stickning....får se vad det blir...o måste ha tag i mer garn för det går åt mer än jag hade tänkt från början. Ändrade till en tröja med pingvinärm....har egentligen inga stickade tröjor just förutom en. Så en ny vore inte helt fel.


* * * * 

Undrar hur det går för Svanstedt, har inte sett nåt mer om hur långt de är med utredningen om grisfösare och vad det leder till. Men han tävlar och vinner....med hästar som inte är grisfösade garanterat, annars hade de inte sprungit in pengar. Goopen har ju oxå fått kanonstart.

Våra förmågor har inte kommit ut på banan än...behöver lite mer i vagn innan Fly kan åka till banan. Men vädret sätter ju stopp för det med, isfläckar på vägen är ju inget för o träna häst på heller. 

Nu vill vi ha hit solen och lite värme så att isen försvinner!

* * * *


Go kväll på er....

Ovido - Quiz & Flashcards