lizz-bon

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Tarja - 5 februari 2009 18:41

Vem minns inte boken och senare filmen JACK, av Ulf Lundell. Kommer än ihåg en varm sommarkväll då jag och Anki och en kille som hette Lennart....gick och såg filmen. Sen någon tid senare så sprang vi på Göran Stangertz och Nina Gunke på Tuve Hundkapplöpning. Fick hans autograf... på katalogen. Ja, det har funnit en hundkapplöpningsbana på Tuve ängar. Här spelade man för 1 kronas bongar och kunde vinna t ex 1/2 kg kaffe. Kommer inte ihåg om man vann nåt nån gång. Men kul var det och titta i alla fall.

Nu var det ju ett tag sedan man både läste boken som ligger i en låda i förrådet och såg filmen...så det skall bli kul och se hur den var egentligen. Den har väl klassats som kultfilm. 

Kommer nu kl 19.05 på TV4 Film. Tar med ett glas rött och njuter....

* * * *

Annars har det inte varit så mycket aktivitet idag, förkylningen gör nog sitt, var himla trött efter jobbet.  Så det blev en kort tupplur innan middag. Sen lite öronrens på Steffie, det vill inte ge med sig. Har ju provat diverse medel, både från vet, beställt från UK, och nu sist äppelcidervinäger som jag spädde ut....men det blev mer klet och varmt. 

De andra har inget, så nu är det Steffie som inte är helt ok. Vi får väl åka en tur till vet igen. 

Jeannie hade Bikkja och Izor med igår till vet. och vaccinerade mot rabies. Bikki har ju det sedan tidigare och Izor fick sin första spruta. 

* * * * 

Ha en go TV-kväll, även ni som inte ska se JACK.

Ovido - Quiz & Flashcards