lizz-bon

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Tarja - 14 januari 2010 20:37

Det skulle nog inte vara så svårt o träna upp Izzie till detta....hon har massor av arbetsglädje och vill vill arbeta. Hon städar efter att de ätit, med att diska alla skålarna, hämta Tures skål från hallen där han får sin mat, o ge den till pappa så han kan sätta in den i skafferiet med de andra skålarna. Hon hämtar tofflor, nycklar....om än lite slarvigt men hon tar dom när man ber henne hämta.  

Izzie har också ett helt underbart temperament, alltid glad och redo till bus och upptåg.
Hon älskar att kampa, gärna bita pappa i rumpan eller ärmen. Sen ska hon visa tänderna varje dag till mamma, med att dra fingerkrok och gapa stort, så man får räkna alla tänder.

Denna kombination som Steffie o Chester lämnade har nog blivit den som man vill ha, en bouvier som gillar livet.   

Även Nica i Danmark tycks vara en alert och pigg dam som lär sig en massa. Gossarna har jag inte hört något ifrån nu på ett tag.

Såg att dom skulle börja med kurseranmälan på Orust brukshundklubb, om man skulle ta och anmäla, men känner att man inte har riktigt "det" att komma igång....

Hade varit kul med nån mer som var med...

* * * *

Imorgon ska vi hälsa på Alexander, gammelmormor o morfar har redan varit där...fusk!  

* * * *

Nu får jag virka knytbanden till koftan, så jag kan ta med den imorgon. Tar även med Jeannies babykofta som är mindre, den hade hon på sig hem från BB.

* * *

Ha en go kväll.....

Ovido - Quiz & Flashcards