lizz-bon

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Tarja - 16 september 2009 18:27

ja, många namn har den fått...och många har nog en liten släng av den redan. Vet flera i omgivningen som haft ledvärk, feber runt 38,5°, hosta, ont i halsen vilka ju är kriterier för ev. knorrsjukan.

Vi får väl hoppas bara på att det går över snabbt. Vi kommer att börja vaccinera i början av oktober först, och sen så är det ju lite på hur mycket vaccin som kommer....

* * * *

Har inte hört nåt ifrån valpisarna nu på ett tag, så jag tolkar det som att det går bra.

* * * *

Håller på och kollar efter MH test till Izzie, men har inte riktigt bestämt när det blir, hon ska väl löpa också så det är ju inte bra o ta det i samma veva. Helst skulle man pricka in den mellan 2 löp. Det är ju inte sååå många o välja på heller och inte kommer man med alltid heller....vilket ju borde vara lättare med en brukras som har detta som krav.
* * * *

Nu ska vi ut o mäta o se om vi kan få till en annan uppgång, denna trappan här är lite tokigt byggd, i alla fall om man kommer fullastad med påsar och skall in genom dörren, då får man backa ner till översta trappsteget för att kunna komma in, och då har man också nu 4 hundar o forcera igenom som gärna ska ner med näsan i påsarna vilka då blir tyngre....tackar!

Det verkar gå bra med Hetta hos syrran, hon är ute på promenader och verkar ha anpassat sig till stadslivet,

får se när man får tillbaka henne....lite tomt är det trots att det finns 4 till...konstigt?

* * * *

Ha en go kväll.....efter utejobb blir det äpplepaj från egna äpplen, mums....

Ovido - Quiz & Flashcards