lizz-bon

Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Bilder från Larv.....

Av Tarja - 11 maj 2009 22:15

Ja, visst är det ett konstigt namn.

Vi var iväg och jobbade på utställningen i helgen i alla fall. På uppvägen lämnade vi av Chester som finns överst till vänster på bilden. 

Hotellet var super, * * * * Lumber & Karle i Kvänum, Therése poserar utanför.

Mycket god mat och supertrevligt sällskap.

Dock råkar vi ut för ett missöde som man inte vill ha en morgon, punka....!!!

Kvällen innan hade crashdummie kört hem till hotellet från utställningen. På vägen låg en planka eller vad det nu var för nåt, och denna missar hon inte.

Dagen efter på morgonen så spricker alltså hålet upp, det säger puff...men inte så mycket mer. Känner att bilen börjar dra åt höger och vi stannar.

Jojo, det var punka. Ut med alla väskor, vi skulle ju hem efter utställningen. Fram med reservdäcket, på med den. Tjejerna fixar detta på nolltime!

In med väskorna igen och så ska vi köra...stopp. Bilen rör sig inte!

Ut igen och kolla, det visar sig att hjulet är för litet!!! Ett reserv däck som hör till bilen och ska bara passa, men icke. Jaha, vad gör vi nu?

Jag går bort till stallet som ligger tvärs över vägen, vilket visar sig vara Åke Svanstedts stall, bilden med de vita stolparna. Hittar en tjej där som jag frågar ifall vi kan ställa bilen på parkeringen vid första stallet, vilket är ok. Tillbaka och knuffa bilen dit. Ringer också till Skaraborgs kennelklubb om att vi är sena och behöver bli hämtade. En av funktionärerna kommer i ilfart och hämtar oss, tillbaka i samma fart till utställningen. Vi hade bett dom ta ut ringlådorna och ev. börja....vi är där då första hunden i ringarna är på plats. Pustar ut en kort sekund och börjar o jobba igen. Under dagen kollar den första funktionären med en annan kille från Brukshundklubben om han ev kunde ha ett däck. Det hade han nog, men han skulle inte bli färdig och åka förrän vid 18.30-19-tiden på kvällen och hämta det...pust.

Vi ringer och kollar lite under tiden, och kommer på att vi kanske kan prova reservdäcket på andra hållet....Lånar Eva Anderssons bil och åker iväg. 

Men men, det fungerar icke. Vi bestämmer då att ta med båda däcken och åka in till Kvänum, dels för o tanka lite då det var på rött och se samtidigt om vi hittar nån som kan hjälpa oss med däck.

Vid Preemtappen finns däck, men det är stängt, lika så tappen....

Det passerar 2 Volvon, men vi hinner inte stanna nån, sen kommer en till...och denna svänger in på tappen! Ja, ut och fråga om han vet någon som skulle kunna ha ett däck eller om han möjligtvis har en. Han kanske kunde ha en hemma, men var inte på väg hem just nu...men vänta, vi kan kolla vad mitt reservdäck är för nån, säger han. Och plockar ut 2 stora lådor, lådor med söm, och ett städ med verktyg, hovslagare.

Ut kommer ett däck som är 15' vilket vi behöver, jipii. Den får vi, och han vill inte ha nåt för den. Vilken riddare! Han får i alla fall en nyss öppnad chokladkaka...

Vi kör tillbaka till bilen och sätter på däcket, den PASSAR! Nu kommer vi iväg tillbaka till utställningsområdet och lämnar av Evas bil. Tackar åter igen för hjälpen och en mycket trevlig helg. Trots punka, trots det stormiga regn som kom under lördagen. Nu åker vi hem!

Vi kommer tillbaka nästa år igen!

 Tackar också supertrevliga bowlinggänget - Camilla, Christina, Anki, Joakim, Jan, Therése och Jeannie för en bra match. Vi tar det nästa år igen!

Under helgen såg vi också Palemahästarna, vilka fält dom har och springa på. Fina var dom, bilden som är längst ner visar unghästarna i en av hagarna.


Nästa helg blir det Hässleholm.....


 
 
Ingen bild

Cina

15 maj 2009 07:56

Jisses vilken händelserik helg! Vilken tur att ni fick hjälp. Annars hade du ju kunnat ringa mig, Jag har ju känningar Kvänum/Larv. Köpte min lilla Popsie där.
Kul att se bilderna.....Vilken härlig hage hästarna har där! Verkar vara hur stor som hellst. Kul att se lite av din dotter med. Hoppas få träffa dina barn en dag.
kram

Vilken fin bakgrund du gjort!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tarja - 12 december 2011 21:32

Har ju inte uppdaterat sidan på väldigt länge, men men. En mycket glad nyhet har jag i alla fall,  att Lizz-Bon´s Skuggi blev utställningschampion i Växjö i år. 3 cert på 4 utställningar! GRATTISAR ifrån oss    ...

Av Tarja - 1 januari 2011 19:26

Här har jag inte varit så aktiv på sistone, har inte heller uppdaterat hemsidan som var tänkt.....Ibland blir det bara så, men skall försöka få in lite mer i år.   Det har varit en lång höst som också fick en snabbstart på vintern som ser ut att ...

Av Tarja - 22 september 2010 18:24

Har precis badat en stycke Hetta som hittade gottgott och rullade sig i grävlingskit på vår lilla svamppromenad. Det var svamp vi skulle leta efter, inte väldoft. Hon följde inte med rundan runt utan stannade o luktade, tänkte att hon kommer väl till...

Av Tarja - 15 september 2010 08:59

Ja, så har Izzie börjat kurs med Denise, tänkte att det är bra om hon också kommer igång och jobbar lite med hund. Det gick bra, Izzie hade inte så mycket och säga om de andra hundarna, 2 amstaff?el korsningar, en rottisvalp, en goldenvalp, dvs 5 hun...

Av Tarja - 3 september 2010 19:00

Tänkte väl inte skriva så mycket idag, har gjort iordning plats för druvorna som nu står ute och ska växa upp mot berghällen....hoppas att de kommer och trivas där. Tog lite bilder på växthuset som inte är helt klar än, funderar lite på och ha vita...

Ovido - Quiz & Flashcards