lizz-bon

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Tarja - 7 maj 2009 19:42

har fått den stora äran, och nu väntar vi på resultat....men den visar sig ju inte med en gång. Det tar ju några veckor innan det är nåt man kan ana och känna. Har varit fullt upp med åkandet fram och tillbaka. Tog med Bjarki hem i söndags, han var här några dagar och hälsade på Ullis. Igår packa in Bjarki, Steffie och Izzie i bilen och åka till Älgarås. Inget händer där, Chester får åka med hem. På hemvägen släpper vi av Bjarki hemma i Vargön. Väl hemma igen sent på kvällen vid 21 tiden, ut o gå en sväng med Thure och Chester. Inga problem med gossarna. De får ändå inte vara tillsammans men behövde prova om det skulle vara så att de kommer in i samma rum. Iväg vid 21.30 och hämta Denise, handla snabbt och hem igen. Liten fika och sen ut en sväng med Chester och Steffie. Ja, så vart det klart på ett litet kick.
I säng och trött var man. Chester ville dock inte sitta själv utan börjar yla...

upp igen och möblera om hundar, Chester in i sovrummet, nu var han lite lugnare men flåsig och vandrade lite. Klockan hann väl bli runt 2 innan man somnar. Upp igen 0545...ja, så var det dags för arbetet.

Seg och trött efter nästan 50 mils körning igår, känns fortfarande. Vägen uppåt är inget kul, 80 och fartkameror stup i kvarten.

Bättre och köra söderut....där är det fritt fram...jipiii.

* * * *

Undrar förresten om det är våra gamla kor som är stamföräldrar till dom som går i Vargön. De hade släppt ut kossor med kalvar, charolais, dvs dom vita,

på betet igår när jag körde förbi. Kom och tänka på vår Lyna, Afrodite och de andra samt tjuren Lillen från Skrea. Hela besättningen såldes till denna gård, får försöka ta vägen upp en annan gång och fråga, kliar i fingrarna, de är för söta, charolaisen.

* * * * 

 Imorgon är det dags på eftermiddagen och lämna Chester, Lena får möta upp oss i Götene, sen vidare till Vedum och Larv. Utställningsjobb denna helgen för Skaraborgs Kennelklubb. Vi bor på ett 4 stjärnigt hotell i Vedum, får se hur det är.

* * * *

Ja, nu fick du nåt mer o läsa Cina....och alla ni andra oxå.

Jag mailar till er som hört av sig, men inte idag...är för trött...trött...usch, i säng tidigt.


Natti natt, (nåja, inte riktigt än...men nästan)


Ovido - Quiz & Flashcards