lizz-bon

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Tarja - 7 februari 2010 15:40

Det lättaste är och ordna dricksvatten, finns i olika former och få tag på.....men till dusch, tvätta sig, o spola på toa är det värre med....

Började med att tina snö i kastrullen på spisen,....en hel sådan stor kastrull blev en liten gnutta vatten, så det gäller o planera toabesöken...   o som tur e vi bara 2 hemma!
Men senkom vi o tänka på kopparkitteln som står på golvet:

vedspisen eldas upp och stora kopparkitteln på plats. Men vad det går åt snö....hinkvis o den är inte ens halvfull, men mer i alla fall än i "stora" grytan på spisen.

 

Vi får verkligen hoppas att elkablarna orkar tina upp det som nu kan vara fruset så att det kommer vatten snart. Får ta o åka lite extra tidigt imorgon till jobbet o duscha,  man kanske skulle ta o sola lite oxå i solariet...visserligen inte det bästa men varmt o gott o lite färg får man oxå.

* * *

Ullis har börjat o löpa, så snart får man ta o dela upp hundarnas tillgång på yta, dvs Ture får inte vistas med Ulle....tänk hur det skulle se ut....Raggiga halvdana grandisar med stora ståndöron o långa ben med ringlad svans upp på ryggen.....  riktiga monster skulle det nog bli.

* * *

Fick börjat med ett par Lovikka vantar, men det blev stopp vid tummen men nu vet jag hur det är tänkt o göras så jag får fortsätta sen efter middagen...

som väl borde vara färdig nu. Det blev lergrytan in i vedspisen med kyckling, potatis o grönsaker....mums   


Ha en fortsatt go söndag....

Ovido - Quiz & Flashcards