lizz-bon

Alla inlägg den 1 augusti 2009

Av Tarja - 1 augusti 2009 22:15

Idag har Lizz-Bon's Skuggi "Mikko" och Matte Frida varit till Kalmar. Där hade Isländska fårhundklubben sin Special, med 35 st anmälda.

Mikko går i unghundsklass nu och detta var första utställningen officiellt. Han har tidigare varit med på 2 inoff valputställningar.

Han får 1,1 CK i unghundsklass, blir 1 i bästa hane med CERT, och sist men inte minst går han in och blir BIR!

Bild på Mikko taget från Fridas hemsida, men här är det i vintras och massor av snö....(det vill vi inte ha än på ett bra tag)

Vad glad man blir när det går bra för "barnabarna",

oavsett vad det gäller, men utställningar är ju ändå ett visst mått på vad man strävar efter...

Sen är det mycket värt också och höra om alla andra saker, t ex att de är trevliga, glada individer som man trivs med....det är också något man vill som uppfödare.

Ja du Frida, det är bara att fortsätta och som du sa, att han skötte sig exemplariskt skall du ha mycket kredit för, du har lagt ner arbete och det visar resultatet!

* * * * 

Idag har det varit strålande solsken, så när smörgåstårtorna var färdiga tog jag en paus ute i trädgården. Hundarna fick tuggben o njöt också. Här har de riktigt gott, kan ligga ute o gotta sig...precis så som man vill ha...

Sen fick barna komma ut en liten sväng också, och de var då inte rädda av sig, full rulle ifrån mamma...som hade fullt upp med att försöka få dom o ta det lite lugnt. Hon tog tag i dom över både nos och nacke för att lugna ner dom...så vildbattingarna.

* * * *

Sen bar det iväg till Göteborg och Gårdsten, födelsedagskalas för Jimmy som fyllde år igår, och för Therése som fyller imorgon...

Smörgåstårtans 18 bitar gick åt, o då var det inte små bitar....på 10 pers...

Någon middag blev det inte idag...

* * * *

Imorgon bär det av till Cina och Ullared, Densise o Therése hänger med...

* * * *

Håll tillgodo med bilderna från idag...förutom vinterbilden på Mikko...får nya så småningom. 

* * * * 

Natti natt.....


Ovido - Quiz & Flashcards