lizz-bon

Alla inlägg den 25 september 2008

Av Tarja - 25 september 2008 09:00

Bouviertjejerna fick åka bil igår till veterinären. Det var dax för valpsjukevaccinering och för Nickas del även Rabies. Nu blev det bara rabiesvaccinering då man helst inte vaccinerar samtidigt med valpsjuka. Hon skall ju flytta till Danmark så småningom.
Vi får ta valpsjukevaccinering om 2 veckor och då får väl Lyon följa med. Det var koppelträning samtidigt, fast de ville inte riktigt gå framåt inne hos farbror doktorn, kunde ju vara något farligt... det gick bättre ut.

Nu har även dom tvåbenta barna fått flyttfeber, Jeannie hittade ett hus att hyra men det blev för stort för henne själv. Då bestämdes det att sonen Jimmy och en till kompis skall vara med och dela. Finns ju 3 sovrum så det passar väl bra. En bit ut i skogen ligger det, flytten går nu i helgen.
Har inte varit där än så vi får väl hjälpa till lite i helgen så vi får se vart de hamnar. Nu blir det bara Denise kvar hemma, men hon pratar också på om att hon vill ha eget...hon väntar väl på sin rosa dammsugare som vi sagt att hon ska ha när hon flyttar.


Ovido - Quiz & Flashcards