lizz-bon

Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Tarja - 5 augusti 2008 19:44

Vi får hoppas att vädergudarna är snälla, för det är utomhus utställning i Askersund till helgen. Jag och Jeannie skall jobba, Denise följer med och ställer ut Jeannies Bikkja. Therése jobbar, men hon hinner med och ställa ut Spec på Lilla Edets brukshundklubb på lördag förmiddag. Det är alltså en väldigt aktiv helg o se fram emot.
Vädret var ju helt bedrövlig i natt, det blåste och regnade. Ett träd har knäckt sig i hagen och trycker ner tråden, i den hagen där hingsten går. Vi få gå och såga ner den så att han inte kommer ut.

Valparna är nu snart 5 veckor gamla och börjar bli lurviga.


Jag lyckades fibbla bort Anettes inlägg om Tingeling, skulle godkänna den men tryckte bort den istället? Visst, Tingeling, hon är söt och liten, hon har ju o brås på. Mamma Saga är 149 och pappa Confident är 150. Hon var liten redan som föl och for omkring som en liten  Tingeling.

Saga har visat sig lämna smått, Fly är inte så stor hon heller, är väl som Saga. Charmellen efter Dancy o Grodan är i alla fall upp mot 160 så det blir även stort som kommer på banan så småningom. Vi får väl se hur det utvecklar sig, "storleken har ingen betydelse" :)) eller hur?



Ovido - Quiz & Flashcards